El Prat de Llobregat

Assemblea ordinària

  • Actualitzat:
  • Creat:

Amb Salvador Illa, Secretari d'Organització del PSC

El passat dimarts vam celebrar assemblea ordinària a la nostra agrupació i vam comptar amb la presència del company i Secretari d’Organització del partit Salvador Illa.

L’assemblea es va centrar en l’anàlisi de la situació política a Catalunya desprès de les eleccions autonòmiques del passat mes de desembre. Es van repassar els resultats a nivell local, comarcal i de país, i també les possibles repercussions dels mateixos a nivell estatal, intentant dibuixar alhora  l’escenari polític en el que ens trobem i les alternatives de futur que es poden presentar en funció de les decisions que es prenguin en Catalunya, però també en Madrid.

Cecilio Limiñana, Primer Secretari de la agrupació local, va destacar la feina realitzada per l’agrupació i va ser l’encarregat d’explicar i analitzar els resultats obtinguts en El Prat que mostren un petit avenç respecte de les anteriors eleccions autonòmiques.

Per la seva banda Salvador Illa, desprès d’agrair la invitació de l’agrupació a participar en l’assemblea, va posar en valor la implicació del partit al Baix Llobregat i de la nostra agrupació en una campanya electoral que ha estat especialment intensa i polaritzada al voltant del tema de la independència.

Una campanya en la que els socialistes hem manifestat la necessitat de tendir ponts per facilitar un procés de conciliació a Catalunya que acabi amb l’unilateralisme d’un cantó i el radicalisme de l’altre, i amb propostes de govern  que ajudessin a garantir una major estabilitat social, millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Catalunya, i a construir un país en el que tothom tingui cabuda.

Per altra banda va concloure que amb els resultats obtinguts haurem  de reflexionar amb calma sobre les estratègies a seguir perquè la societat ens torni a veure, una altra vegada,  com  una força política útil pels catalans i les catalanes.