El Prat de Llobregat

Bona Festa Major!

  • Actualitzat:
  • Creat:

Revista "El Prat"

Bona Festa Major!
Si hi ha una data assenyalada en el nostre calendari és la Festa Major. Música, balls, atraccions, espectacles i molta diversió ens faran viure els dies més esperats de l’any. D’entre tot l’ampli ventall de coses a fer al llarg d’aquests dies, espero que en trobeu moltes que us plaguin.


La ciutat no s’atura, tampoc a l’estiu. Ens apropem al final del mandat municipal i molts dels projectes compromesos en el nostre programa electoral estan veient la llum o estan a punt de fer-ho. El compromís de presentar-nos amb els deures fets és ferm i en això estem.


A Catalunya, a diferència del govern socialista de Pedro Sánchez, que demostra amb fets que una altra forma de fer política és possible, la perspectiva és ben diferent, en la línia dels últims anys del “Procés”. El tancament del Parlament, la promesa de fer efectiva la independència i una tardor “calenta” no són els escenaris que necessitem per superar la divisió social. Els socialistes, però, no defallim, i tenim el repte de continuar creant espais de diàleg per arribar a pactes i superar els problemes del dia a dia.


De moment, però, gaudim d’aquests dies. Bona Festa Major!