El Prat de Llobregat

Javi López: “Els i les socialistes ho diem clar: la independència no és la solució per als problemes de Catalunya”

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’eurodiputat del PSC ha participat a la 22ena trobada socialista a el Prat de Llobregat.

Militants i simpatitzants socialistes es van reunir aquest diumenge al Parc Nou en la tradicional trobada que organitza el PSC cada any al mes de juny.

Actuacions, bon ambient, familiaritat i una excel·lent paella han aplegat aquest any a més de 600 persones.

A l’acte polític van participar Juan Pedro Pérez, portaveu socialista a El Prat i l’Eurodiputat socialista Javi López.

Pérez va agrair la presència “dels companys i companyes que sempre participen als actes de l’agrupació, de les cares noves i sobretot dels que fan possible amb la seva tasca aquesta gran trobada”. El portaveu va parlar de la situació política actual, en la que ens trobem “sense rumb” ni “propostes reals” i va demanar més “coherència i diàleg” als grups que conformen el govern català i estatal.

Per la seva banda, Javi López va destacar la gran feina feta pels i per les socialistes del municipi doncs “és molt valorable la tasca d’aquells que dediquen el seu dia a dia a treballar per la qualitat de vida dels altres” i va expressar que vista la labor dels i les regidores socialistes, no tenia cap dubte que “el PSC liderarà aquest municipi a les properes eleccions municipals”.

Per últim, López va qualificar d’impresentable la situació que es viu actualment al país i va ser ferm i al dir que “els i les socialistes ho diem clar: la independència no és la solució per als problemes de Catalunya”.