El Prat de Llobregat

Miquel Iceta: “Defensem el Federalisme com la proposta més coherent i la que dona resposta a les necessitats dels catalans i catalanes”.

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Primer Secretari del PSC ha presentat el seu llibre “La Tercera Vía” al la Llibreria Drac del Prat de Llobregat.

El portaveu socialista del municipi, Juan Pedro Pérez, va donar la benvinguda a Iceta, recordant que és un “home coherent i intel·ligent que sempre deixa per escrit paraules sensates”.

El diputat i Primer Secretari del PSC, que a més serà proclamat candidat a la Generalitat pel Partit Socialista durant aquest mes de juliol, va destacar durant tota la presentació la importància de “defensar una postura democràtica, legal, coherent i que sigui la millor resposta pels catalans i catalanes”.

En aquest sentit, Iceta va recordar que el federalisme és una “obra de tots i totes les socialistes, i cal recordar que les idees que defensem no són fruit de la improvisació”. A més, el primer secretari va concretar que des del PSC “creiem que hi ha un camí millor, doncs el que és democràtic és votar dintre del marc de la llei”.

Iceta també va insistir en que la defensa del Federalisme recau en arguments de pes com són que “el Federalisme és una proposta coherent amb els nostres valors, s’ajusta al món en el que vivim i és un pacte per l’excel·lència”, va explicar.