El Prat de Llobregat

El grup Muncipal del PSC agraeix la tasca de la regidora Ana Fernández, que avui renunciarà a la seva acta.

  • Actualizado:
  • Creado:

La regidora i companya socialista Ana Fernàndez presenta avui al Ple Municipal del Prat la seva renuncia com a regidora.

Fernàndez és regidora des del 2003 i ha estat responsable de l’àrea de Serveis socials i posteriorment de la de Salut Pública i Consum. La regidora socialista deixa l’acte per temes personals i de salut, incompatibles amb la seva actual acitivitat laboral.

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament del Prat ha destacat de Fernàndez “la seva dedicació constant, la seva empenta i les ganes de millorar la qualitat de vida dels i de les ciutadanes, sempre portant com a bandera els ideals socialistes de justícia social, igualtat i solidaritat”, per aquest motiu, el grup ha volgut “agrair la seva tasca i desitjar-li tot el millor en l’etapa que començarà a partir d’avui”. En paraules de Juan Pedro Pérez Castro, portaveu socialista “Ana ha estat un dels pilars del nostre grup, i trobarem a faltar la seva força i la seva entrega al nostre projecte municipal, tot i que per sort, continuarem contant amb ella com a membre de la nostra executiva local socialista i participant a la Federació del PSC del Baix Llobregat".

Fernàndez serà substituïda pel següent lloc de la llista socialista de les passades eleccions municipals, proposta que es presentarà al  proper ple municipal.