El Prat de Llobregat

Seguim treballant pel Prat des del govern municipal

  • Actualizado:
  • Creado:

Revista "El Prat"

Les eleccions municipals del 26 de maig han suposat un salt endavant dels socialistes del Prat. Els 6.310 vots aconseguits ens situen de manera molt destacada com la segona força política de la ciutat, i ens esperona i ens responsabilitza a treballar pel Prat més que mai. Reitero el meu agraïment a totes les persones que han confiat en el nostre projecte.

Com sabeu, ens hem presentat a les darreres eleccions amb una proposta complerta i solvent d’estima per la nostra ciutat, amb les persones com a centre d’atenció. Són les nostres prioritats ajudar a resoldre les noves situacions de desigualtat sorgides de la recent crisi (la manca d’habitatge assequible o la precarietat del treball), estimular i dinamitzar l’economia, enfortir les polítiques d’estat del benestar, preservar el nostre model d’espai urbà i territori sostenible i fer una administració més transparent i propera a la ciutadania.

Creiem en un Prat actiu, generós i emprenedor. Respectuós amb el medi ambient, net i solidari, però també ambiciós, il·lusionat amb els reptes i valent per enfrontar-los. Els votants ens han situat en una posició de privilegi com a força política, i volem continuar treballant per millorar el Prat.

Volem transformar la realitat des de la proximitat i la solvència. Des de la institució i no des de la trinxera. Per això, i per compromís amb la ciutat, amb la nostra gent i amb el nostre programa, continuarem possibilitant i participant d’un govern d’esquerres i de progrés al Prat, una realitat política que no només les dues forces que el composem des de fa uns anys valorem positivament, sinó que els votants recolzen amb el seu suport.